Busuitstap geWOONtebreker: op zoek naar het wonen van de toekomst.

WJS_7040

Ben je een inwoner van de (stads)regio rond Turnhout? En wil je meedenken over nieuwe woonvormen voor de toekomst? Kom dan mee op onze excursie langs inspirerende voorbeeldprojecten op zaterdag 24 mei. De tocht is deel van het traject geWOONtebreker waarin de cultuurdienst van Beerse, Stadsregio Turnhout en AR-TUR met bewoners op zoek naar nieuwe, duurzame woonvormen voor de toekomst. 

We moeten anders gaan denken over ons wonen: hoe willen we bijvoorbeeld meer plek laten voor groen, het wonen goedkoper maken, de sociale binding vergroten? Hoe kunnen we zorgen voor minder verkeer en 60-plussers prettiger oud laten worden, met zorgvoorzieningen dichtbij, …?

Busuitstap: geWOONtebreker breekt uit!
Op zaterdag 24 mei organiseren we een ontdekkingstocht langs inspirerende voorbeelden in eigen regio, onder meer het begijnhof in Hoogstraten en Meuletiende in Turnhout. Je krijgt meer informatie en je kan in gesprek gaan met bewoners. Deze dag krijgen enkele uitgangspunten om nieuwe woonvormen te realiseren concreet vorm. We horen dan ook graag wat jij denkt over wonen in de toekomst! Hoe zie jij dit? Wat zijn jouw dromen? welke ‘geWOONtebrekers’ zijn volgens jou nodig?

zaterdag 24 mei, 9.00 – 14.00 uur
vertrek in GC ’t Heilaar, Heilaarstraat 35, Beerse.
Prijs: 5 euro per persoon, busrit, gids en een broodje inbegrepen
> inschrijven. Het aantal plaatsen is beperkt, wacht dus niet met inschrijven!

> www.beerse.be/gewoontebreker

geWOONtebreker_VisualHarvest_compleet

Visual Harvesting – Martine Vanremoortele

Hoe wil jij wonen?

We horen graag wat jij denkt over wonen in de toekomst! Hoe zou jij dit graag zien? Wat zijn jouw dromen? Je kunt jouw ideeën delen via facebook en onze websites. We ontvangen graag je reactie hieronder via het reactieveld!

 

Een Reactie op “Busuitstap geWOONtebreker: op zoek naar het wonen van de toekomst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s