Fototentoonstelling Toon de Clerck in de Warande

20150222_DE_KEMPEN_006_KLEIN

Toon De Clerck (°Turnhout, 1972) maakt foto’s op zijn ritten door België. Hij legt schijnbaar banale onderwerpen vast. Zijn neutrale stijl typeert hem. Geen emoties of hang naar exotiek. Eerder een simpele registratie van dorps- of stadszichten. Opvallend is dat deze vaak onbewoond lijken te zijn. De straten en pleinen zijn leeg.

De Warande organiseert de fototentoonstellingen in het voorportaal van de expositieruimte. Als gang-maker3 toont Toon de Clerck zijn foto’s tussen 25 april en 14 juni. De tentoonstelling wordt op zaterdag 25 april 2015 om 20.30 uur geopend met een inleiding door Pool Andries.

DATUM
zaterdag 25 april 2015 tot zondag 14 juni 2015

LOCATIE
de Warande, Turnhout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s