Summer School UAntwerpen: klimaatverandering in de Kempen

KolonieWortel_vzwKempensLandschap_viaErf-goedbe - Copy

Tussen 27 augustus en 3 september 2015 organiseert de onderzoeksgroep voor stadsontwikkeling van de Universiteit Antwerpen samen met en het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) de summer school Shifting Climate, Reshaping Urban Landscapes. De summer school richt zich op de effecten die de klimaatverandering op de regio Kempen zal hebben en hoe ontwerpers daarvoor oplossingen kunnen formuleren.

De summer school is een intensieve achtdaagse internationale ontwerpstudio, waarin studenten van verschillende achtergronden (stedenbouw, landschap) werken op een Belgische casus. Hoofdontwerpers tijdens de zomerschool zijn prof. Henri Bava, oprichter van Agence TER, Cees van der Veken van LOLA Landscape Architects en Florian Boer van de Urbanisten, zij zullen onze studenten coachen en hun expertise met hen delen.

Meer informatie is te lezen op de website van de UAntwerpen. Aanmelden kan nog tot 7 juni.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s