CAHIER #4 Architectuurkwaliteit en opdrachtgeverschap

Wat betekent goed opdrachtgeverschap? Hoe komen we tot kwaliteit in architectuur in het algemeen en van overheidsopdrachten in het bijzonder? Op deze en andere vragen probeerde AR-TUR in 2013 en 2014 samen met ontwerpers, gebruikers en opdrachtgevers een antwoord te vinden.

CAHIER #4 bevat de verslaglegging van de activiteiten in het inspiratietraject Opdrachtgeverschap.

 

Zo organiseerden we een workshop over masterplannen, inspiratielezingen scholenbouw en een workshop en inspiratieuitstap over goed publiek opdrachtgeverschap. Op zoek naar een duurzame toekomstvisie voor de Kempen lieten we ons tevens inspireren door Projectatelier Brabantstad.

Dit CAHIER #4 – Architectuurkwaliteit en opdrachtgeverschap is een tussentijdse weergave van onze voortdurende zoektocht naar architectuurkwaliteit in brede zin, aangevuld met enkele inspirerende projecten in de regio die door onze columnist voor één jaar, Joep Gosen, werden beschreven.

AR-TUR is overtuigd dat zowel publieke als private actoren openstaan voor kwaliteitsvolle ontwerpen. AR-TUR wil daarom in de Kempen meewerken aan een bouw- en ontwerpcultuur die de banaliteit overstijgt en het authentieke van de regio versterkt. Kwaliteit trekt kwaliteit aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s