Netwerkmoment AR-TUR

Op dinsdag 17 november 2015 om 18.30 uur organiseerde AR-TUR zijn jaarlijkse netwerkmoment in de Warande in Turnhout. AR-TUR fungeert als platform om het denken over architectuur, stedelijkheid en landschap te stimuleren en te komen tot een kwaliteitsvolle gebouwde omgeving. Het netwerkmoment organiseert AR-TUR voor de partners waarmee we reeds samenwerken of in de toekomst graag zouden samenwerken. Onder het genot van een hapje en een drankje vertelden we u meer over AR-TUR en onze projecten. 

We stelden u onder meer onze laatste publicatie voor: CAHIER #4 Architectuurkwaliteit en Opdrachtgeverschap. AR-TUR is overtuigd dat zowel publieke als private actoren openstaan voor kwaliteitsvolle ontwerpen. AR-TUR wil daarom in de Kempen meewerken aan een bouw- en ontwerpcultuur die het authentieke van de regio versterkt. Kwaliteit trekt kwaliteit aan. Dat vraagt om goed opdrachtgeverschap. Maar wat betekent dat? Hoe komen we tot kwaliteit in architectuur in het algemeen en van overheidsopdrachten in het bijzonder? In CAHIER #4 vindt u de resultaten van een activiteitenreeks over opdrachtgeverschap die AR-TUR de afgelopen tijd voerde. Wij hopen dat dit publieke en private opdrachtgevers in onze regio kan inspireren.

Aansluitend aan het netwerkmoment startte om 20.00 uur de gespreksavond Duurzame Transformatie, als afsluiting van de gelijknamige lezingenreeks.

Foto’s: Bart Van der Moeren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s