WoonSalon Mijn Wijk op ma 30/5 in Oud-Turnhout

beeld woonlaboStadsregio Turnhout, AR-TUR, Kamp C en de Universiteit Hasselt willen weten hoe jij in de toekomst wil wonen. Zelf zien we een aantal uitdagingen op ons afkomen. Zo zullen de vergrijzing en verzilvering toenemen en zal de bevolking van de stadsregio blijven groeien. Kunnen onze woonwijken deze uitdagingen aan zonder dat de woonkwaliteit onder druk komt te staan? Hoe zie je jezelf wonen over 20 jaar? Wat moet er veranderen?

Vertel het ons op 30 mei tijdens het WoonSalon in Oud-Turnhout. Centraal staat de vraag ‘Wonen in de toekomst, wat betekent dat voor mij?’.
ma 30/5 – 20.00 uur – gratis – OC De Djoelen in Oud-Turnhout – graag vooraf inschrijven

In 2016 en 2017 exploreert het Woonlabo het wonen van de toekomst via workshops en interventies in de deelgemeenten van de Stadsregio. De uitvoering van prototypes in bamboe vormt de basis voor een inspirerend onderzoek. We voeren het debat over de diverse maatschappelijke uitdagingen samen met beleidsmakers, bewoners, professionelen en iedereen die in meerdere of mindere mate bij de creatie van woonomgevingen is betrokken. Noteer alvast de volgende activiteiten in het najaar:

– Ma 5/9: Mijn wijk ‘Samen toekomstscenario’s schrijven’
– Za 10/9: Mijn wijk ‘Samen bouwen aan een toekomstwijk’
– Di 18/10: Lezing ‘Wonen op een kleinere oppervlakte’
– Di 25/10: Mijn wijk: Afsluitend debat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s