Lancering geWOONtebreker Provincie Antwerpen

Provincie Antwerpen-gewoontebrekers-LOGO-square-color-transparentBG-LHoe kunnen wonen en zorg beter op elkaar afgestemd worden? Hoe behoud je als gemeente je eigenheid bij een oprukkende verstedelijking? Hoe kwalitatief wonen met een hogere densiteit?

Uitdagingen die een mentale shift vragen, een breuk met onze huidige woongewoonten. Via het project geWOONtebreker zoekt de provincie Antwerpen het uit. AR-TUR is partner in dit traject. Op 25 april wordt geWOONtebreker gelanceerd. 

Malle, Nijlen, Westerlo en Wijnegem sprongen al mee op de kar. Samen met hen én hun inwoners zet de Provincie Antwerpen participatieve trajecten op om ‘woongewoonten’ te breken.

Op donderdagnamiddag 25 april lanceert de provincie geWOONtebreker op het MOOOV filmfestival. Ze nemen je mee in deze unieke trajecten, laten we je zelf aan de slag gaan tijdens workshops. De middag wordt afgesloten met een netwerkmoment en een film. Ervaar zelf wat een geWOONtebreker is en wat het met je doet!

Meer informatie en de inschrijflink, vind je op de website van de Provincie Antwerpen.

image002

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s