crowdfunding voor KEMPENATLAS

CF_KEMPENATLAS_dujardin

Foto: Filip Dujardin

Ben jij Kempenaar of Kempenfan? Of heb je interesse in ruimtelijke ontwikkelingen? Dan hebben we jou nodig om mee de KEMPENATLAS mogelijk te maken!

Om het laatste deel van het benodigde budget bijeen te brengen, lanceren we een crowdfundingsactie. Je kunt alvast een boek bestellen tegen gereduceerd tarief, of een VIP-rondleiding, of een exclusieve fotoprint van Filip Dujardin, …

>> ga direct naar de crowdfundingspagina

Boek en tentoonstelling

De KEMPENATLAS wordt een groot boek boordevol kaarten, kennis en verhalen over de Antwerpse Kempen én een tentoonstelling in cultuurhuis de Warande in Turnhout. De verhalen en ideeën uit de geschiedenis, bieden inspiratie voor de toekomst van de Kempen.

Ontbrekend budget

Het maken van het boek is gefinancierd met steun van de Vlaamse Overheid en de Provincie Antwerpen. We maken ook een tentoonstelling om de verzamelde kennis, ideeën en verhalen aan iedereen te kunnen tonen. Voor het realiseren van de tentoonstelling komen we op dit moment nog 10.000 euro tekort.

Tegenprestatie voor jouw bijdrage

De crowdfundingsactie is bedoeld om dit bedrag bij elkaar te brengen. Je kunt nu je bijdrage doen om de KEMPENATLAS mee mogelijk te maken. En daar krijg je natuurlijk ook iets voor terug.

Je kunt kiezen uit tegenprestaties van 5 tot 1000 euro. Kies bijvoorbeeld voor een boek en tentoonstellingsticket tegen gereduceerd tarief, een boek en een VIP-rondleiding of een exclusieve fotoprint van Filip Dujardin. Voor elk wat wils!

Dank je wel!

Alle informatie over de crowdfundingscampagne vind je op ulule.com/kempenatlas.

Werk mee met AR-TUR aan een duurzame toekomst voor de Kempen!

provincie_antwerpen_logo_RGB

 

 


Vlaanderen_verbeelding werkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s