Crowdfunding KEMPENATLAS bereikt 100%. Nieuw doel!

KEMPENATLAS-130-01

We hebben ons doel gehaald!

Ruim voor het einde van de crowdfundingsactie hebben we het volledige bedrag van 10.000 euro opgehaald voor de KEMPENATLAS. Geweldig!

Dit is dankzij iedereen die een financiële bijdrage deed of die ons bericht mee verspreidde. Het is het werk van een hele community. Veel dank hiervoor!

Maar we gaan door!

De crowdfunding loopt door tot vrijdag 30 juni en natuurlijk willen we deze laatste 10 dagen niet onbenut laten. Daarom lanceren we een tweede doel.

We willen graag een introductievideo maken voor in de tentoonstelling. De tentoonstelling bestaat namelijk uit heel wat onderdelen; nieuw getekende kaarten, historische kaarten, werk van vier kunstenaars, archiefmateriaal, atelierruimte, … Een duidelijke introvideo zal je als bezoeker snel een goed beeld geven van wat je allemaal kunt verwachten.

Als het ons lukt om 3.000 euro extra op te halen, kunnen we deze video realiseren.

Let’s go 130%!

Nog tot 30 juni kan iedereen gebruik maken van de gereduceerde tarieven voor het boek of een van de andere beloningen. Ga naar onze crowdfundingspagina op Ulule en kies voor jouw favoriete beloning: ulule.com/kempenatlas.

Work in progress

We zitten ondertussen niet stil. Volg de nieuwsupdates op onze Facebookpagina en op Ulule over het werk in uitvoering aan boek en tentoonstelling.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s