10 jaar AR-TUR: indrukken uit het landschap

AR-TUR bestaat inmiddels meer dan 10 jaar. Vijf jaar geleden realiseerden we een groot project met het boek en de expo over de architectuur van de Turnhoutse School. Nu is er de Kempenatlas, opnieuw een mijlpaal.

Waar moet AR-TUR naartoe? In deze video kijken betrokkenen terug en vooruit. Met Leo Van Broeck (Vlaams Bouwmeester), Raymond Hoste (eerste voorzitter AR-TUR), Jan Van Leuven (huidig voorzitter AR-TUR), Koen Van Bockstal (BULK architecten), Peter Vervoort (Ruimte Vlaanderen), Bas Van der Veken (Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete), Astrid Wittebolle (Schepen Turnhout), Staf Pelckmans (directeur cultuurhuis de Warande) en Edith Wouters (artistiek coördinator AR-TUR). De beelden zijn van Filip Dujardin, gemaakt voor de Kempenatlas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s