AR-TUR in Opdracht: Pastorie Oosthoven

IMG_1713

Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete en Bosgroep Kempen Noord verhuizen binnenkort naar de pastorie in Oosthoven. AR-TUR begeleidde de organisaties bij het uitwerken van een goede opdrachtdefinitie en de architectenselectie.

Het Regionaal Landschap en de Bosgroep willen de voormalige pastorie uitbouwen tot een levendig landschapshuis. In een werksessie met medewerkers van beide organisaties stelden we de opdracht scherp. Wat is belangrijk in de werkomgeving? Hoe gaan we om met dubbel gebruik? Welke sfeer beogen we?

IMG_20170811_131341158_HDRIMG_20170811_160010541_HDR

De resultaten van de werksessie vormden de basis van het bestek voor de selectieprocedure (onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking). Samen met de opdrachtgevers maakten we een longlist van architecten met aandacht voor diversiteit in achtergrond en ervaring. Drie bureaus lichtten hun referenties en werkwijze toe in een persoonlijk gesprek. Regionaal Landschap en de Bosgroep selecteerden op basis daarvan de architect van hun voorkeur.

AR-TUR begeleidde de opdrachtgevers in dit traject, organiseerde de werksessie, schreef het bestek uit en adviseerde bij de selectie. Meer weten over AR-TUR in Opdracht? Mail ons op info@ar-tur.be.

IMG_1722IMG_20170811_163109207_HDR

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s