Rondleiding woonzorgdomein Het GielsBos

027 Gielsbos-Grotenhoutbos_preview

Foto: Filip Dujardin

Dinamo en AR-TUR organiseren op donderdag 26 april 2018 om 13u30 een rondleiding door Het GielsBos. Dierendonckblancke Architecten ontwierp de nieuwe bijzondere woonerven.

Het GielsBos is een voorziening die ondersteuning biedt aan personen met een mentale beperking. We kennen Het GielsBos al sinds de jaren 70 als een groen, bebost domein waar mensen met een ernstige verstandelijke beperking in alle rust kunnen wonen. Het domein van 85 hectare biedt alle faciliteiten voor verblijf, dagopvang en begeleiding.

Dierendonckblancke Architecten kregen de opdracht om de bestaande gebouwen te vervangen en zes nieuwe woonerven te ontwerpen. Ze sloegen er in een leefomgeving op maat van de bewoners en zorgverleners te maken die bovendien vanzelfsprekend overkomt. Tijdens deze rondleiding kom je meer te weten over de inhoudelijke eisen die werden gesteld aan de woningen en de vertaling door de architecten.

Luc Vanherck, namens Het GielsBos lid van het bouwteam, wandelt met ons over het domein. We praten na met een kopje koffie of thee.

Praktisch

Donderdag 26 april 2018, 13.30 tot 16.00 uur
Start om 13.30 uur aan het onthaal van Het GielsBos (Vosselaarseweg 1, 2275 Gierle)
Kost: 7,50 euro (UiTPAS 3,75 euro)

Inschrijven

Voor deze rondleiding kun je inschrijven via Dinamo.

Vanaf maandag 8 tot en met zondag 14 januari kan je inschrijvingen bij Dinamo binnen brengen: aan de balie, via de website, via mail of telefonisch (014 47 21 10). Elke aanvrager vult een inschrijvingsformulier in. Uit deze inschrijvingen wordt geloot.

Wanneer er na deze eerste ronde nog plaatsen beschikbaar zijn, kun je vanaf 22 januari rechtstreeks inschrijven via de website van Dinamo.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s