TIAFF: Tilburg Architectuur Film Festival

tiaff-post_01

Op zaterdag 14 april 2018 vindt het Tilburg Architectuur Film Festival (TIAFF) plaats in filmtheater Cinecitta te Tilburg. Het thema van de tweede editie van het festival is ‘The Social Component’. Op deze dag vol films en sprekers staat de sociale missie van architectuur en stedenbouw centraal.

Het filmfestival stelt de vraag: Hoe kunnen architectuur en stedenbouw bijdragen aan een inclusieve stad? Wat betekenen een stad en haar architectuur voor de mensen die er wonen? Hoe kunnen ontwerpers, inwoners en politici daaraan bijdragen?

Tijdens TIAFF kun je lezingen van architecten, filmmakers, ontwerpers en kunstenaars bijwonen en natuurlijk heel veel films zien. Zoals The Infinite Happiness, een verrassende collage aan persoonlijke portretten van bewoners van ‘8 house’ van BIG architects in Kopenhagen. Maar ook Our City van Maria Tarantino, een caleidoscopisch stadsportret van Brussel. En de Poolse film Bloki waarin Konrad Królikowski de gigantische appartementencomplexen uit de communistische tijd in beeld brengt en zowel de architecten als de bewoners aan het woord laat.

Bekijk het volledige programma en bestel je tickets via www.tiaff.nl.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s