Sectorontmoeting Architectuurcultuur

Gregory van Toor[15]_3

Kom meepraten over de toekomst van architectuurcultuur. Wat zijn de sterktes van architectuurcultuur en waar liggen de uitdagingen? Aan de vooravond van een nieuwe beleidsperiode brengt Platform Architectuurcultuur (PAC) het architectuurcultuurlandschap opnieuw in kaart. Dit gebeurt tijdens een publiek sectormoment op 11 december 2018 in deSingel in Antwerpen. Zes actuele thema’s vormen het uitgangspunt voor zes ronde tafelgesprekken.

Het resultaat van deze gesprekken wordt verwerkt in de Landschapstekening Kunsten. De landschapstekening biedt een stand van zaken en een evaluatie van de recente ontwikkelingen in het Vlaamse kunstenlandschap, waar ook de architectuurcultuursector deel van uitmaakt. In september 2019, aan het begin van een nieuwe beleidsperiode, wordt de Landschapstekening Kunsten voorgelegd aan de volgende Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd, en Brussel.

Ontdek hier het volledige programma van het Sectormoment Architectuurcultuur.

Om na te denken over de uitdagingen van de architectuurcultuursector, hebben we jouw input nodig.

SCHRIJF JE IN vóór 25 november.

Praktisch
Dinsdag 11 december 2018
Rode Foyer, deSingel Internationale Kunstcampus, Desguinlei 25, 2018 Antwerpen.

Programma
11u00 Rondleiding in de tentoonstelling Léon Stynen, architect (optioneel)
12u00 Lunch (optioneel)
13u00 Start ronde tafelgesprekken
16u40 Plenaire afsluiter
17u30 Einde

Het Sectormoment Architectuurcultuur is een gezamenlijk initiatief van de leden van Platform Architectuurcultuur:

A+, Archipel, Architectura.be, AR-TUR, Architecture Workroom Brussels, Architectuurwijzer, Beroepsvereniging voor Architecten, Stad en Architectuur, Vlaams Architectuurinstituut.