Dit zijn onze nieuwe partners

AR-TUR lanceerde dit jaar een partnerprogramma. We zijn verheugd de eerste vier bedrijven te kunnen presenteren die zich aan ons verbonden hebben: Architects in Motion, AIDarchitecten, GSJ advocaten en ontwerpbureau Omgeving. Als partner van AR-TUR ondersteunen zij onze missie en het Kempenlab.

hoofdpartnersAIMAID
partnerGSJadvocaten

basispartnerOMGEVING logo algemeen

 

Word ook partner van AR-TUR

AR-TUR wil impact uitoefenen op de kwaliteit van de gebouwde omgeving in de Kempen. In het Kempenlab zoekt AR-TUR naar nieuwe inzichten voor complexe ruimtelijke uitdagingen. Als partner van AR-TUR werkt u mee aan deze missie.

Alles over onze partnerpakketten vindt u hier. Aarzel niet contact op te nemen, om een pakket samen te stellen dat werkt voor u.

 

Naast bovengenoemde partners kan AR-TUR rekenen op de ondersteuning van:

andere partnersDrukkeringDeJong