Nieuwe partners voor AR-TUR

AR-TUR is verheugd dat vier nieuwe bedrijven zich aan ons verbonden hebben: Archiles architecten, LV architecten, Groep Van Roey en Erfgoed en Visie. We lanceerden afgelopen najaar een partnerprogramma. In november presenteerden we al Architects in Motion, AIDarchitecten, GSJ advocaten en ontwerpbureau Omgeving. Als partner van AR-TUR ondersteunen zij onze missie en het Kempenlab.

hoofdpartners
Archiles
LV architecten
Van Roey
AIM
AID
partner
Erfgoed en Visie
GSJadvocaten

basispartner
OMGEVING logo algemeen

 

 

Word ook partner van AR-TUR

AR-TUR wil impact uitoefenen op de kwaliteit van de gebouwde omgeving in de Kempen. In het Kempenlab zoekt AR-TUR naar nieuwe inzichten voor complexe ruimtelijke uitdagingen. Als partner van AR-TUR werkt u mee aan deze missie.

Alles over onze partnerpakketten vindt u hier. Aarzel niet contact op te nemen, om een pakket samen te stellen dat werkt voor u.
Naast bovengenoemde partners kan AR-TUR rekenen op de ondersteuning van:

andere partnersDrukkeringDeJong