Edith Wouters spreker op studiedag herbestemming religieus vastgoed

Spryg Real Estate Academy organiseert op 16 juni 2021 (verplaatst van 31 maart) een conferentie over herbestemming van kerken. Edith Wouters, artistiek coördinator van AR-TUR, is een van de sprekers.

De komende jaren moeten ruim 600 Vlaamse kerken en kloosters getransformeerd worden. Hoe zorgt u voor een goede herbestemming? Hoe worden gemeenschappen betrokken in een herbestemmingstraject? En waar kiemt het potentieel? Hierover gaat de 3e editie van deze studiedag van Spryg.

De sprekers zijn onder anderen Sven Sterken (hoogleraar architectuurgeschiedenis KU Leuven), Ellen Descamps (adviseur religieus erfgoed PARCUM), Dries Vanneste (ENTRAKT), Sonja Vanblaere (administrateur-generaal Agentschap Onroerend Erfgoed Vlaamse Overheid) en Edith Wouters (AR-TUR).

Conferentie, 16 juni 2021, Crowne Plaza Antwerpen, kosten 799 euro.

Lees meer