Nieuwe partner voor AR-TUR

Wij zijn blij om Avantgarden te kunnen aankondigen als nieuwe partner. Het studiebureau voor tuin- en landschapsarchitectuur voegt zich bij de groep bedrijven die zich al eerder aan AR-TUR verbond: Archiles architecten, LV architecten, Groep Van Roey, Architects in Motion, AIDarchitecten, Erfgoed en Visie, GSJ advocaten en Omgeving. Als partner van AR-TUR ondersteunen zij onze missie en werking.

Ook partner worden? Bekijk de voorwaarden van ons partnerprogramma.

hoofdpartners
Archiles
LV architecten
Van Roey
AIM
AID
partner
Erfgoed en Visie
GSJadvocaten

basispartner
OMGEVING logo algemeen

Avantgarden logo VEC grijs

Word ook partner van AR-TUR

AR-TUR wil impact uitoefenen op de kwaliteit van de gebouwde omgeving in de Kempen. In het Kempenlab zoekt AR-TUR naar nieuwe inzichten voor complexe ruimtelijke uitdagingen. Als partner van AR-TUR werkt u mee aan deze missie.

Alles over onze partnerpakketten vindt u hier. Aarzel niet contact op te nemen, om een pakket samen te stellen dat werkt voor u.
Naast bovengenoemde partners kan AR-TUR rekenen op de ondersteuning van:

andere partnersDrukkeringDeJong