AR-TUR in opdracht

IMG_20170811_160010541_HDR

AR-TUR organiseert activiteiten op maat en verleent advies op het vlak van architectuur, stedelijkheid en landschap en het beleid daaromtrent. Per aanvraag zoeken we de juiste vorm en zetten we ons netwerk in om de juiste personen en organisaties te betrekken. Je kunt onder meer terecht bij AR-TUR met onderstaande vragen.

1.
Organisatie (inhoudelijk en praktisch) van rondleidingen, excursies, workshops, debatten en studiedagen over diverse thema’s die verband houden met architectuur, stedelijkheid en landschap en het beleid daaromtrent.

2.
Organisatie van publiekstrajecten, haalbaarheidsstudies en labs, met diverse actoren en voor een mogelijk breed publiek die op zeer korte termijn inzichten kunnen aanleveren omtrent de haalbaarheid van moeilijke dossiers en/of een draagvlak kunnen creëren. We brengen diverse experten en ervaringsdeskundigen (bijvoorbeeld architecten, stedenbouwkundigen, landschaps- en natuurdeskundigen, sociologen, economen, erfgoeddeskundigen, bewoners en gebruikers) samen, op plaatsbezoek, en op excursie langs inspirerende voorbeelden, in discussies en aan de ontwerptafel.
Het rapport dat we hiervan opmaken kan dienen als discussiedocument, kick-off voor een verder traject, als projectdefinitie of eindverslag.

3.
Verlenen van projectbegeleiding en advies in verband met de organisatie van architectuurwedstrijden en -opdrachten en inhoudelijke expertise bij het uitschrijven van overheidsaanbestedingen met betrekking tot ontwerpopdrachten.

Ar-tur_inopdracht_bijgesnBen je op zoek naar een traject op maat rond architectuur, stedelijkheid en landschap? Stuur ons een e-mail met meer informatie en wij nemen contact met je op.

 

Voorbeelden AR-TUR in Opdracht:

IMG_5677AR-TUR in Opdracht: GeWOONtebreker
Begeleiding van een inspiratietraject over wonen en zorg in de gemeente Westerlo in opdracht van de Provincie Antwerpen.

IMG_1722AR-TUR in Opdracht: Pastorie Oosthoven
Begeleiding bij het uitwerken van een goede opdrachtdefinitie en de architectenselectie in opdracht van Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete en Bosgroep Kempen Noord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s