AR-TUR in opdracht

Ar-tur_inopdracht_bijgesn

AR-TUR organiseert activiteiten op maat en verleent advies op het vlak van architectuur, stedelijkheid en landschap en het beleid daaromtrent. Per aanvraag zoekt AR-TUR de juiste vorm en zet zijn netwerk in om de juiste personen en organisaties te betrekken. U kunt terecht bij AR-TUR voor onderstaande zaken. Per geval toetsen we de wenselijkheid en de haalbaarheid van de opdracht in kwestie af.

1. Organisatie (inhoudelijk en praktisch) van rondleidingen, excursies, workshops, debatten en studiedagen over diverse thema’s die verband houden met architectuur, stedelijkheid en landschap en het beleid daaromtrent.

2. Organisatie van publiekstrajecten, haalbaarheidsstudies en labo’s (naar analogie van het ‘Landschapslab’ of het meer in de tijd gespreide traject rond ‘Wonen’), met diverse actoren en voor een mogelijk breed publiek die op zeer korte termijn inzichten kunnen aanleveren omtrent de haalbaarheid van moeilijke dossiers en/of een draagvlak kunnen creëren. Hierin brengen we diverse experten en ervaringsdeskundigen (bijvoorbeeld architecten, stedenbouwkundigen, landschaps- en natuurdeskundigen, sociologen, economen, erfgoeddeskundigen, bewoners en gebruikers, en dergelijke) samen, op plaatsbezoek, en op excursie langs inspirerende voorbeelden, in discussies en aan de ontwerptafel. Het rapport dat we hiervan opmaken kan dienen als discussiedocument, kick-off voor een verder traject, als projectdefinitie of eindverslag.

3. Verlenen van projectbegeleiding en advies in verband met de organisatie van architectuurwedstrijden en -opdrachten en inhoudelijke expertise bij het uitschrijven van overheidsaanbestedingen met betrekking tot ontwerpopdrachten.

Bent u op zoek naar een traject op maat rond architectuur, stedelijkheid en landschap? Stuur ons een e-mail met meer informatie en wij nemen contact met u op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s