Dorpsgesprek Wortel

Praat mee over de toekomst van Wortel

Online dorpsgesprek op donderdag 19 november om 19u30

Het afgelopen jaar gingen ruim 40 ambassadeurs van Wortel in gesprek. Ze formuleerden ambities voor de toekomst van het dorp. Op donderdag 19 november nodigen we alle bewoners van Wortel uit om mee te praten. Over deze ambities én over acties om aan de slag te gaan.

Wortel bewaarde grotendeels zijn dorpse karakter. Nu staat het dorp voor een aantal uitdagingen, onder meer op het vlak van voorzieningen voor de bewoners en op het vlak van ruimtelijke ontwikkelingen. De ambassadeurs gingen in gesprek over vier thema’s: de pleinen, de verbindingen en trage wegen, de dorpse beeldkwaliteit en de ontmoeting tussen bewoners.

Praat mee!

Via de livestream op het Youtube-kanaal van de Stad Hoogstraten, volg je het programma live vanaf 19.30 uur.

We gaan in gesprek met ambassadeurs en bewoners van Wortel en met de burgemeester en schepenen.

Ook van thuis uit kan je je stem laten horen in dit dorpsgesprek. Schrijf je vragen in de chat bij de livestream. Ook kun je via je telefoon reageren op enkele vragen, daar vertellen we je vanavond alles over.

Wil je het gesprek volgen? Schrijf je dan uiterlijk 18 november in via de knop hieronder. Dan ontvang je op de dag zelf de link naar de live uitzending van het dorpsgesprek.

De bevindingen van het gehele traject bundelt AR-TUR in een dorpontwikkelingskader voor de dorpskern. Dat moet houvast en inspiratie bieden voor toekomstige ontwikkelingen, voor het beleid én voor concrete acties van bewoners en organisaties. AR-TUR begeleidt dit traject in opdracht van de Stad Hoogstraten.